Η Επιχείρηση

Η γέννηση της επιχείρησης τοποθετείται στο 1969 όταν οι αδερφοί Ηλίας & Γιώργος Δημονάσιος ξεκίνησαν την εμπορική τους δραστηριότητα στην πόλη της Λάρισας. Το κατάστημα ΜΙΛΑΝΟ πρόσφερε στο καταναλωτικό κοινό δερμάτινα είδη, είδη ταξιδιού καθώς και εποχικά είδη, δίνοντας πάντοτε προτεραιότητα στην υψηλή ποιότητα και το σεβασμό προς τον πελάτη.

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο των αδερφών, σε συνδυασμό με την αναζήτηση ιδιαίτερων και εκλεπτυσμένων προϊόντων, τους οδήγησε σύντομα στο παγκόσμιο κέντρο μόδας, την Ιταλία και σύντομα μέχρι την μακρινή Ινδία. Η επιχείρηση επεκτάθηκε επιχειρηματικά στο χώρο της εισαγωγής προϊόντων από το εξωτερικό και στη χονδρική διάθεσή τους στον ελληνικό χώρο. Η Ινδία και το Μαρόκο αποτέλεσαν τις κύριες πηγές προϊόντων και είναι ενδεικτικό ότι τα προϊόντα της επιχείρησης, κατά τις δεκαετίες του 80′ και του 90′, ήταν διαθέσιμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

ΜΙΛΑΝΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ - ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Από το 2001 η επωνυμία ΜΙΛΑΝΟ συνεχίζει την πορεία της, αναλαμβάνοντας τα ηνία της επιχείρησης η δεύτερη γενιά, σε νέα διεύθυνση Κούμα 19 (εντός στοάς), με τον ίδιο ενθουσιασμό και σεβόμενοι πάντα τις αξίες που οδήγησαν στην επιτυχία της επιχείρησης.

Η υψηλή ποιότητα προϊόντων και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελούν ακόμη τον οδηγό μας προς την επιτυχία. Η δραστηριοποίησή μας στην τοπική αγορά της Λάρισας μας έχει διδάξει ότι η επιτυχία δεν “μετριέται” αποκλειστικά με τον αριθμό των πωλήσεων αλλά πρωτίστως με τον αριθμό των ικανοποιημένων πελατών και της δημιουργίας σταθερών και επαναλαμβανόμενων εμπορικών σχέσεων .

ΜΙΛΑΝΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ - ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Από το 2021 προσαρμοζόμενοι τόσο στην εξέλιξη των καταναλωτικών συνηθειών όσο και στις ανάγκες της εποχής , το κατάστημά μας είναι ηλεκτρονικά προσβάσιμο μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.milanobags.gr
Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα μας τα προϊόντα ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να επωφεληθείτε από πληθώρα προσφορών σε σύντομους χρόνους παράδοσης και υψηλή ασφάλεια συναλλαγών .


e-lianiko

Η επιχείριση ενισχύθηκε στο πλαίσιο της Δράσης που στοχεύει στη στήριξη ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη – αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κωρονοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και ο μετασχηματισμός τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους.