Η Επιχείρηση

Μέσα από τη πολυετή μας πορεία στην πόλη της Λάρισας με το κατάστημα MILANO στην εμπορία δερμάτινων ειδών ταξιδίου, συνεχίζουμε δυναμικά με την παρουσία μας στο διαδίκτυο μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος milanobags.gr.

Σκοπός μας είναι πάντα η ποιότητα, τόσο στα προϊόντα όσο και στις υπηρεσίες μας. Με  την πολύχρονη εμπειρία μας σας προτείνουμε μία ξεχωριστή συλλογή αυθεντικών δερμάτινων προϊόντων, που θα ικανοποιήσει απόλυτα την αισθητική και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Προτεραιότητά μας είναι η υψηλή ποιότητα και το γνήσιο, αυθεντικό δέρμα. Σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση, σας προτείνουμε να ανακαλύψετε και εσείς τη γκάμα των προϊόντων μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.


e-lianiko

Η επιχείριση ενισχύθηκε στο πλαίσιο της Δράσης που στοχεύει στη στήριξη ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη – αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κωρονοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και ο μετασχηματισμός τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους.