Πληροφορίες Αποστολής

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΟΥΡΙΕΡ

Το κατάστημα μας έχει την δυνατότητα να αποστείλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα και οι αποστολές πραγματοποιούνται με εταιρείες ταχυμεταφορών.

 • Το κατάστημα μας συνεργάζεται και αποστέλλει τις παραγγελίες σας με τις παρακάτω εταιρείες ταχυμεταφορών: ΕΛΤΑ COURIER και σας δίνει την δυνατότητα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να το δηλώσετε στο πεδίο με τις παρατηρήσεις και πριν την αποστολή της.
 • Σε περίπτωση που δεν μας αναφέρετε κάποια προτίμηση για την Κούριερ που επιθυμείτε να σας αποσταλεί η παραγγελίας σας το κατάστημα μας επιλέξει την Κούριερ με την όποια θα σας αποσταλεί.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΛΤΑ COURIER

 • Για αγορές από 0,01€ έως και 29,99€ έξοδα αποστολής +4,50 ευρώ.
 • Για αγορές από 30,00€ και άνω όλα τα έξοδα αποστολής Δωρεάν.
 • Οι παραγγελίες που καταχωρούνται τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα ως Παρασκευή και μέχρι τις 13:30 αποστέλλονται αυθημερόν.
 • Για πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση (αντικαταβολή) η επιβάρυνση είναι +2,00 ευρώ.

Από τα δωρεάν μεταφορικά εξαιρούνται ογκώδη προϊόντα για τα οποία υπάρχει επιπλέον χρέωση αποστολής:
– για προϊόντα με ογκομετρικό βάρος ή βάρος από 5 έως 9,99 κιλά υπάρχει χρέωση 7,00€
– για προϊόντα με ογκομετρικό βάρος ή βάρος μεγαλύτερο από 10 κιλά υπάρχει χρέωση 10,00€

ΧΡΕΩΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Κόστος για Αλλαγές/Επιστροφές: 8,00€
 • Κόστος Yπαναχώρησης: 8,00€

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

*Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της αποστολής από το κατάστημα Courier της περιοχής σας, εφόσον μας ενημερώσετε σχετικά στα σχόλια της παραγγελίας σας.

**Σε κάθε περίπτωση κωλύματος παράδοσης της αποστολής σας,η Courier θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις.

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε online την εξέλιξη τις παραγγελία σας μέσα από την επίσημη σελίδα της εταιρείας ταχυμεταφορών με την οποία σας απεστάλη η παραγγελίας σας αναγράφοντας τον αριθμό αποστολής που σας στείλαμε στο email καθώς και στο κινητό τηλέφωνο που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

*Η OnLine εξέλιξη τις παραγγελίας σας θα φαίνεται στο σύστημα του Κούριερ από το πρωί τις επομένης ημέρας κατά την οποία ολοκληρώθηκε.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ

 • Μεγάλα Αστικά Κέντρα: (1-3) Εργάσιμες Ημέρες (εξαρτάτε από το φόρτο εργασίας της εταιρείας Courier)
 • Νησιά: (2-4) Εργάσιμες Ημέρες (εξαρτάτε από το φόρτο εργασίας της εταιρείας Courier)
 • Απομακρυσμένες και Δυσπρόσιτες περιοχές: (2-5) Εργάσιμες Ημέρες (εξαρτάτε από το φόρτο εργασίας της εταιρείας Courier)

*Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης υφίστανται από την στιγμή που η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί και έχει συσκευασθεί από την εταιρεία μας και όχι από την ημερομηνία και ώρα κατά την οποία πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας.

**Λογού καιρικών συνθηκών ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στην  παράδοση σε δυσπρόσιτες (βάσει της λίστας των δυσπρόσιτων περιοχών του courier) περιοχές της Ελλάδος.

ΑΚΥΡΩΣΗ / ΆΡΝΗΣΗ / ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ / ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

 • Οι αποστολές προς Κύπρο γίνονται με ενιαία χρέωση (15,00€)
 • Στις αποστολές προς Κύπρο δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής
 • Ο Χρόνος παράδοσης ορίζεται περίπου στις 5 εργάσιμες ημέρες

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΩΡΑΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το Σάββατο η να δεσμεύσετε την ώρα παράδοσης θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγκαίρως και πριν την αποστολή του προϊόντος με email στο info@milanobags.gr η τηλεφωνικά στο 2410-259513 ωράριο καταστημάτων.

Η επιβάρυνση και στις δυο παραπάνω δεσμεύσεις είναι στα (+2,50€)

*Οι παραδόσεις Σαββάτου γίνονται 09:00 με 13:00

**Η δέσμευση για τις ώρες παράδοσης έχει να κάνει με το ωράριο λειτουργίας του κάθε καταστήματος Κούριερ ξεχωριστά.

***Το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τις δυο παραπάνω παραγράφους με αστερίσκο.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Με τον όρο Διαθεσιμότητα εννοούμε το χρόνο που θα μεσολαβήσει από την αποστολή της παραγγελίας σας έως την ώρα που η παραγγελία σας θα παραληφθεί.
Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας αν κάποια είδη από την παραγγελία σας δεν είναι διαθέσιμα.
Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ενδέχεται να έχει εξαντληθεί το απόθεμα. Επίσης, υπάρχουν νέα προϊόντα που έχουν ανακοινωθεί από τον κατασκευαστή, έχουν παραγγελθεί από εμάς και αναμένονται.
Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται τις εργάσιμες ημέρες και μέχρι τις 13:30 αποστέλλονται αυθημερόν.Οι παραγγελίες που θα δοθούν από Παρασκευή μεσημέρι έως και Κυριακή βράδυ εκτελούνται από Δευτέρα πρωί. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι από 1-5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη περιοχή παράδοσης.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η εταιρία μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές ζημιές οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε πελάτες από την μη εκτέλεση κάποιας παραγγελίας. Επιπλέον το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ηλεκτρονικό μας κατάστημα φροντίζει για την ενημέρωσή σας.

ΔΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ

Ορισμένες φορές δέματα επιστρέφουν σε εμάς επειδή για διαφόρους λόγους δεν παραδόθηκαν. Όταν μας επιστραφεί ένα δέμα το οποίο έχει πληρωθεί ήδη, πιστώνουμε το λογαριασμό του πελάτη (μαζί με τα έξοδα αποστολής).
Ο πελάτης θα ενημερωθεί για την επιστροφή του δέματος ώστε να μας γνωστοποιήσει εάν επιθυμεί να το αποστείλουμε και πάλι. Οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους ένα δέμα μπορεί να μην παραδοθεί είναι οι ακόλουθοι:
Λάθος διεύθυνση. Παρακαλούμε να είστε βέβαιοι και να ελέγξετε δύο φορές ότι η πλήρης διεύθυνση που καταχωρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σωστή.